Beredskabs- og kriseplaner

 

Omsorg og handlekraft!

 

Virksomheder og institutioner må aldrig gå på kompromis med sikkerheden. Både medarbejdere, kunder, klienter, elever og andre, der har deres gang i virksomheden eller på institutionen, skal føle sig sikre. Og hvis der sker noget voldsomt og uventet, skal der ligge en plan klar, så situationen håndteres, og den rigtige krisestyring igangsættes med det samme.

 

Center for Beredskabspsykologi har specialiseret sig i at udarbejde beredskabs- og kriseplaner, der tager højde for alle forhold - også de utænkelige - så virksomhedens eller institutionens ledelse kan fremstå omsorgsfuld og handlekraftig i tilfælde af voldsomme hændelser.

 

Planen giver nøjagtige anvisninger på konkrete handlinger, kommunikation, krisestyring, pressehåndtering, fortsat drift og opfølgningsprocedurer, så virksomheden eller institutionen kommer sikkert gennem krisen og hurtigt genopretter hverdagen.

 

De fleste kender eksempler på dårlig krisestyring og har set, hvilke konsekvenser det får for medarbejdere, samarbejdspartnere, omdømme og indtjeningsgrundlag.

Vi samarbejder endvidere med førende specialister i sikkerhedsrådgivning og brandforebyggelse, så vi kan stille med et meget stærkt team.

 

Kontakt os for et uforpligtende møde.