Nyt ledelsesteam pr. 1. marts 2018

Henrik Lyng og Ziggie Mai Vesterlund

Læs mere om os og mød resten af teamet her

Center for Beredskabspsykologi ApS henvender sig til alle, der arbejder med mennesker og beredskab - fra offentlige myndigheder, store virksomheder og uddannelsesinstitutioner til mindre organisationer og enkeltpersoner

 

Kontakt os for en uforpligtende snak 

Nyhedsbrev

Du kan frit modtage vores nyhedsbrev ved at tilmelde dig her.

Vi udsender et nyhedsbrev ca. en gang om måneden, så du bliver ikke overlæsset med mails. Vi videregiver aldrig din e-mailadresse til andre, og du kan til enhver tid framelde nyhedsbrevet igen.

KURSUSKALENDER
Psykisk førstehjælp

 

Læs eller hent bogen
Psykisk førstehjælp gratis her

 

Køb bogen her

 

Kontakt os for en snak
om kurser

 

Kollegastøtte - grunduddannelse

Rekonstruktion og Integration af Traumatisk Stress

RITS-metoden anvendt som psykologisk stress- og krisebearbejdning og kollegastøtte

 

26. februar - 2. marts + 12.-16. marts 2018
(10 dage)  hos MBK Kursuslokaler, København

VINTERKAMPAGNE, februar 2018: Halv pris!

Psykotraumatologisk intervention for psykologer og andre behandlere

Struktureret Krise- og Traumebearbejdning

En korttidsterapeutisk tilgang til behandling af traumatisk stress og krisereaktioner på kognitivt, psykodynamisk og psykoedukativt grundlag

9.-11. + 23.-25. april 2018

(6 dage)

hos MBK Kursuslokaler, København

Kollegastøtte - vedligeholdelse

Alle RITS-uddannede kollegastøttemedarbejdere indgår i det landsdækkende kollegastøttenetværk for Danmark og Grønland.
For at bevare sin plads i netværket skal man på vedligeholdelseskursus hvert 2. år. Så hvis du er uddannet i 2014 eller senest er vedligeholdt i 2014, skulle du have været på vedligeholdelseskursus i 2016. Men da både de kommunale brandvæsener og det statslige redningsberedskab har stået foran kolossale udfordringer gennem de seneste år, har vi valgt at være fleksible overfor kollegastøttemedarbejdere, der ikke har haft mulighed for at passe deres vedligeholdelsesuddannelse. Derfor modtager vi ansøgninger om dispensation, hvis du er kommet bagud med din vedligeholdelsesuddannelse.

11.-13. juni 2018 (3 dage)

hos MBK Kursuslokaler, København (eksternat)

21.-23. november 2018 (3 dage)

på Vejle Center Hotel (internat)

Krisestyring for psykologer

17.-18. april 2018

Hotel Kong Arthur, Nørre Søgade 11, København

Psykologer forventes ofte at kunne indgå i et kriseberedskab – enten som en forebyggende foranstaltning eller i en akut situation. I begge tilfælde er der brug for solide værktøjer, som hurtigt kan tages i brug, og som fungerer efter hensigten. Derfor udbyder Dansk Selskab for Psykotraumatologi et kursus for psykologer, der skal klædes på til at arbejde i akutte situationer og kunne fortsætte arbejdet i den opfølgende indsats.

Kurset arrangeres af Dansk Selskab for Psykotraumatologi og undervisningen varetages af Henrik Lyng fra Center for Beredskabspsykologi ApS.

Samtaler med kriseramte mennesker

2 x 2 dages kursus i grundlæggende krisepsykologi og psykotraumatologi 

 

Vi arbejder med den mest hensigtsmæssige tilgang til kriseramte og traumatiserede mennesker og træner samtaleteknik, der kan bruges i praksis.

Modul 1: 8.-9. maj 2018

Modul 2: 7.-8. juni 2018

Kurserne tilrettelægges og gennemføres af Folkeuniversitetet Aalborg. Undervisningen forestås af Henrik Lyng, Center for Beredskabspsykologi ApS.

Læs mere på Folkeuniversitetet Aalborgs hjemmeside

Please reload

Center for Beredskabspsykologi støtter Brandfolkenes Cancerforening og arbejdet med forebyggelse af cancer hos brandfolk

 

Læs om foreningen på 
www.brandcancer.dk

Center for Beredskabspsykologi støtter Hærens Konstabel- og Korporalforenings familienetværk og arbejdet for soldater og pårørende

 

Læs om foreningen på www.hkkf.dk

SOS Børnebyerne
– et kærligt hjem til alle børn


Center for Beredskabspsykologi ApS er verdensfadder for SOS Børnebyerne

 

Organisationen arbejder langsigtet med forældreløse og udsatte børns udvikling i SOS-børnebyer over hele verden. SOS Børnebyerne giver hver dag forældreløse og udsatte børn en tryg barndom. De får en familie, et kærligt hjem og en uddannelse. Det kommer der livsglade og stærke mennesker ud af. SOS Børnebyerne har over 60 års erfaring og mere end 500 SOS-børnebyer fordelt over mere end 130 lande.

SOS Børnebyerne arbejder helhedsorienteret med det enkelte barns fysiske, følelsesmæssige og sociale udvikling i børnebyerne. En SOS-børneby omfatter typisk 10-15 familiehuse, en SOS-børnehave, en SOS-skole, et socialcenter og en lægeklinik. Som sådan fungerer SOS-børnebyen som en udviklingsdynamo, også for lokalområdet omkring børnebyerne. SOS Børnebyerne respekterer barnets køn, religion og etnicitet. Organisationen er uafhængig af religiøse og politiske interesser.

Læs mere på www.sosbornebyerne.dk