Kollegastøtte_-_ny.png
Kursustilmelding

Årsseminar og rekvalifikation i

Krise- og Kollegastøtte

3.-5. oktober 2022 (3 dage)

på Vejle Center Hotel

Se mere på www.vejlecenterhotel.dk

Årsseminaret tjener som rekvalifikation til arbejdet med krise- og kollegastøtte. Seminaret er er åbent for alle med en uddannelse i Krise- og Kollegastøtte - også hvis man har en gammel kollegastøtteuddannelse.

Pris

11.500 kr. + moms

Prisen inkluderer:

  • Undervisning, træning og foredrag

  • Overnatning på rolige og flotte hotelværelser

  • Stor morgenbuffet, stor frokostbuffet, to retters middag, eftermiddagskage, samt adgang til kaffe, te, vand og frugt hele dagen

Undervisere

Ziggie Mai Vesterlund, psykotraumatolog 
Henrik Lyng, psykolog 

- og selvfølgelig årets gæster, som bliver afsløret, når aftalerne er faldet på plads

Om KK-netværket og årsseminaret

Når man bliver uddannet i Krise- og Kollegastøtte hos Center for Beredskabspsykologi, bliver man automatisk en del af KK-netværket, der arbejder på tværs af organisationer og arbejdspladser i Danmark og Grønland. KK-netværket administreres og koordineres af Center for Beredskabspsykologi. Vi har også et operativt beredskab, der skal medvirke til at styrke samfundets robusthed - både ved daglig sparring mellem de enkelte krise- og kollegastøttemedarbejdere samt ved store og komplekse beredskabshændelser.

 

Hvis du indgår i det operative beredskab, skal du vedligeholde dine kompetencer hvert 2. år for at forblive en del af beredskabet. Så hvis du er uddannet i 2020 eller senest er vedligeholdt i 2020, skal du deltage på årsseminaret i 2022.

 

Tilmelding

Tilmeld dig seminaret ved at klikke på knappen til venstre. Har du spørgsmål til kurset, før du tilmelder dig, er du altid velkommen til at kontakte os.