DSCF2971.jpg
Kursustilmelding

I 2012 døde Lasse Lykke Olsen. Han faldt om med hjertestop under et halvmarathon, og trods hurtig førstehjælp og mange forsøg fra lægerne, kom hans hjerte aldrig til at slå af sig selv igen.

 

Puk var gift med Lasse, og sammen havde de Elmer på to år. Samtidig ventede de endnu at barn, som snart skulle fødes. Lasses pludselige død sendte den 26-årige Puk ud i en voldsom krise, hvor alt var kastet op i luften.

På Årsseminaret kan du høre hende selv fortælle, hvordan hun gennemlevede en lang og svær periode som alenemor til en toårig og efter kort tid også til et nyfødt barn.

Puks historie handler også om at rejse sig, tage fat på livet igen, forelske sig og få et liv med en anden mand.

Hør hendes fortælling og stil hende de spørgsmål, du gerne vil have svar på.

Årets tema er

Til døden skiller os ad

Når man mister sin partner

Mød Puk Qvortrup Bianchi

Puk Qvortrup 1.jpg

Årsseminar og rekvalifikation i

Krise- og Kollegastøtte

3.-5. oktober 2022 (3 dage)

på Vejle Center Hotel

Se mere på www.vejlecenterhotel.dk

Årsseminaret tjener som rekvalifikation til arbejdet med krise- og kollegastøtte. Seminaret er er åbent for alle med en uddannelse i Krise- og Kollegastøtte - også hvis man har en gammel kollegastøtteuddannelse.

Pris

11.500 kr. + moms

Prisen inkluderer:

  • Undervisning, træning og foredrag

  • Overnatning på rolige og flotte hotelværelser

  • Stor morgenbuffet, stor frokostbuffet, to retters middag, eftermiddagskage, samt adgang til kaffe, te, vand og frugt hele dagen

Om KK-netværket og årsseminaret

Når man bliver uddannet i Krise- og Kollegastøtte hos Center for Beredskabspsykologi, bliver man automatisk en del af KK-netværket, der arbejder på tværs af organisationer og arbejdspladser i Danmark og Grønland. KK-netværket administreres og koordineres af Center for Beredskabspsykologi.

 

Vi har også et operativt beredskab, der skal medvirke til at styrke samfundets robusthed - både ved daglig sparring mellem de enkelte krise- og kollegastøttemedarbejdere samt ved store og komplekse beredskabshændelser.

Det er også på Årsseminaret, du får den nyeste viden og bliver skærpet på dine kompetencer som Krise- og Kollegastøttemedarbejder.
 

 

Tilmelding

Tilmeld dig seminaret ved at klikke på knappen til venstre. Har du spørgsmål til kurset, før du tilmelder dig, er du altid velkommen til at kontakte os.