Stress.png

Kursus

Få styr på stress 

 

3.-4. november 2021

(2 dage som eksternat)

MBK Kursuslokaler, København

Se mere på www.mbkkursuslokaler.dk

Pris

Kursus, materialer og fuld forplejning i kursustiden:

6.820 kr. (ekskl. moms)

Undervisere

Ziggie Mai Vesterlund, psykotraumatolog

Henrik Lyng, psykolog

Om kurset og metoden

Vi har talt og skrevet om stress på den samme måde de seneste 20 år. Det har desværre ikke haft en ønskede effekt, og problemet er ikke blevet mindre - tværtimod. Derfor er det tid at vende udviklingen og se på stress med en helt anden tilgang. På vores kursus får du en grundig introduktion til den metakognitive psykologi, som har vist sig at være meget effektiv i forhold til stress og en lang række andre problemstillinger, hvor mennesker bliver fastlåst i uhensigtsmæssige tankemønstre.

 

Du får konkrete værktøjer til at forstå og hjælpe mennesker, der føler sig stressede. 

Der er afsat god tid til at afprøve teknikkerne på kurset, og du kommer til at træne den praktiske anvendelse af Stresssamtalen. Vi vil godt garantere, at det kommer til at ændre hele din forståelse af stress og giver dig nye måder at hjælpe dig selv og mennesker omkring dig.

Hvis du er Krise- og Kollegastøttemedarbejder og er uddannet før september 2019, mangler du dette kursus for at være opdateret på det nye grundmodul. Når du har gennemført det, har du endnu flere redskaber i din værktøjskasse.

Tilmelding

Tilmeld dig kurset via knappen i venstre side. Har du spørgsmål til kurset, før du tilmelder dig, er du altid velkommen til at kontakte os.