DSCF2971.jpg
Kursustilmelding

Krise- og Kollegastøtte

Vedligeholdelse

2.-3. oktober 2023

(2 dage)

på Vejle Center Hotel

Se mere på www.vejlecenterhotel.dk

Vedligeholdelseskurset tjener som rekvalifikation til arbejdet med krise- og kollegastøtte. Kurset er er åbent for alle med en uddannelse i Krise- og Kollegastøtte - også hvis man har en gammel kollegastøtteuddannelse.

Pris

Kommer snart

Prisen inkluderer:

  • Undervisning, træning og foredrag

  • Alle måltider i kursustiden

Hvis du ønsker at bo på hotellet under kurset, kan du booke et værelse til 750 kr. pr. nat (inkl. moms). Husk at sige, at du skal på vores kursus. Så får du værelset til den rigtige pris.

Om KK-netværket og vedligeholdelseskurset

Når man bliver uddannet i Krise- og Kollegastøtte hos Center for Beredskabspsykologi, bliver man automatisk en del af KK-netværket, der arbejder på tværs af organisationer og arbejdspladser i Danmark og Grønland. KK-netværket administreres og koordineres af Center for Beredskabspsykologi.

 

Vi har også et operativt beredskab, der skal medvirke til at styrke samfundets robusthed - både ved daglig sparring mellem de enkelte krise- og kollegastøttemedarbejdere samt ved store og komplekse beredskabshændelser.

Det er også på dette kursus, du får den nyeste viden og bliver skærpet på dine kompetencer som Krise- og Kollegastøttemedarbejder.
 

 

Tilmelding

Tilmeld dig kurset ved at klikke på knappen til venstre. Har du spørgsmål til kurset, før du tilmelder dig, er du altid velkommen til at kontakte os.