• Åbne kurser

  • Kursusdage og fyraftensmøder på arbejdspladsen

  • Stresscoaching
     

Kontakt os og hør om mulighederne

Konflikthåndtering og -mægling

Enhver konflikt opstår på baggrund af uopfyldte eller krænkede behov hos én eller flere parter. Så enkelt kan det siges, men det er sjældent så enkelt at løse konflikten.

Alle har oplevet, at uenighed kan skubbe mennesker væk fra hinanden. Det kan opstå på arbejdspladsen, i parforholdet, i familien, blandt venner, blandt naboer, i foreningslivet og alle andre steder, hvor mennesker er sammen med mennesker. En konflikt kan opstå mellem to personer, eller det kan være grupper af mennesker, der er i konflikt med hinanden.

Det kan være svært at finde en vej ud af konflikten. Men i mange tilfælde kan konflikten løses, hvis parterne får hjælp til at skabe et overblik over situationen og forstå den fra modpartens side.

 

Hos Center for Beredskabspsykologi tilbyder vi at træde til og mægle mellem parterne i konflikten. En konfliktmægler er en neutral person, der intet har med konflikten at gøre, og som heller ikke kan bestemme noget på parternes vegne. Mægleren er ikke på nogens side og er til stede for alle parter i konflikten.

 

Mægleren har naturligvis tavshedspligt.