Kontakt os og hør om udarbejdelse af de rigtige planer

Krise- og beredskabsplaner

Den optimale krise- og beredskabsplan indeholder den rette kombination af omsorg og handlekraft

 

 

Virksomheder og institutioner må aldrig gå på kompromis med sikkerheden. Både medarbejdere, kunder, klienter, elever og andre, der har deres gang i virksomheden eller på institutionen, skal føle sig sikre. Hvis der sker noget voldsomt og uventet, skal der ligge en plan klar, så situationen håndteres med det samme. Det indebærer fx, at den rigtige krisestyring igangsættes med det samme.

 

Center for Beredskabspsykologi har specialiseret sig i at udarbejde beredskabs- og kriseplaner, der tager højde for alle forhold - også de utænkelige - så virksomhedens eller institutionens ledelse kan fremstå omsorgsfuld og handlekraftig i tilfælde af voldsomme hændelser.

 

Planen giver nøjagtige anvisninger på konkrete handlinger, kommunikation, krisestyring, pressehåndtering, fortsat drift og opfølgningsprocedurer. Det gør virksomheden eller institutionen i stand til at komme sikkert gennem krisen og hurtigt genoprette hverdagen.

 

De fleste kender eksempler på dårlig krisestyring og har set, hvilke konsekvenser det får for medarbejdere, samarbejdspartnere, omdømme og indtjeningsgrundlag.

Vi samarbejder endvidere med førende specialister i sikkerhedsrådgivning og brandforebyggelse, så vi kan stille med et meget stærkt team.

 

Kontakt os for et uforpligtende møde.