Kontakt os og hør om mulighederne for træning i mental parathed

Mental parathed

Mange mennesker kender til at skulle præstere under pres. Det kræver, at man hurtigt træffer de rigtige beslutninger og ikke lader sig påvirke af følelser. Her kan træning i mental parathed hjælpe til at bevare overblikket og samtidigt fokusere på personlige styrker.

 

Hvis man har et job, som indebærer stort akut arbejdspres - fx i forbindelse udrykningskørsel, vrede borgere eller patienter, pludselige ændringer i sikkerhedsniveauet eller vold og trusler - kan det være en stor personlig hjælp at træne sin mentale parathed.

 

Mennesker i sådanne jobs oplever ofte, at det kan være svært med de hurtige sceneskift. Det kan være vanskelig at omstille sig hurtigt, og det kan være svært at vurdere, hvornår man skal handle. 

 

Her kan træning i mental parathed være en stor hjælp. Man kan gennem forskellige øvelser og mind-sets træne sig til lynhurtigt at skifte scene og aktivere sit battlemind. Det vil styrke følelsen af at kunne følge med og finde sine personlige ressourcer frem, når det gælder.

 

Vi hjælper både enkeltpersoner og grupper i kortere og længere træningsforløb. Sammen finder vi frem til konkrete værktøjer, der kan arbejdes videre med på egen hånd. Kontakt os og hør nærmere.