ZogH 21 - Ziggie 1.jpg

Krise- og traumebehandling hos ​ Ziggie

 

Ziggie er klinisk psykotraumatolog. Hun har specialiseret sig i at tale med mennesker, der er i krise eller har traumatiske oplevelser i bagagen.

Måske har du været vidne til noget voldsomt, selv været involveret i en ulykke eller blevet diagnosticeret med en alvorlig sygdom. Det kan også være, du står midt i en skilsmisse eller har mistet én, du holder af. Årsagerne er mange, men fælles for krisesituationer er, at du ikke har det godt og gerne vil have hjælp til at tackle livet, når det er svært.

 

At være i krise er aldrig en permanent tilstand. En krise er midlertidig, men kan føles som om den aldrig får en ende. Hos Ziggie arbejdes der dels med at lindre dit ubehag under krisen, og dels med hvordan du søger mod at få det bedst mulige liv med dine ændrede livsvilkår.

Ring til Ziggie på 6133 7184 eller skriv til hende på ziggie@beredskabspsykologi.dk

Ziggie har fuld tavshedspligt.

Ziggie modtager klienter centralt i Odense og online på Teams

Kongensgade 66

5000 Odense C

Hvis du ønsker at anvende Teams, skal du blot have en computer eller tablet med internetadgang - og selvfølgelig kunne sidde et uforstyrret sted.

Prisen er 1.000 kr. pr. time

Ved akutte samtaler indenfor 24 timer
tillægges et akutgebyr på 500 kr.

Der er i øjeblikket kort ventetid

Henvisning er ikke nødvendig

Hvis du har en henvisning fra din læge,
kan du søge efter en psykolog på
www.psykologeridanmark.dk

Afbud skal ske pr. telefon, SMS eller e-mail senest 24 timer før den aftalte tid. Ved senere afbud eller udeblivelse - uanset årsagen - faktureres fuld pris. Hvis du er henvist fra et forsikringsselskab eller en arbejdsplads, mister du den tid, du udebliver fra eller afbestiller for sent.

ZogH 21 - Ziggie 2.jpg

Ziggie er født i 1977

Ziggie har mere end 10 års erfaring i at tale med mennesker i vanskelige situationer.

Ziggie underviser bl.a. psykologer, psykoterapeuter og støttepersoner i stresshåndtering, krisepsykologi og samtaleteknik over

hele landet.

Ziggie er godkendt af Dansk Psykolog Forening til at uddanne psykologer på specialistniveau.