Kontakt os og hør om mulighederne for supervision

Supervision af forskellige faggrupper

Enhver faggruppe, der beskæftiger sig med mennesker, kan have behov for supervision. Det gælder såvel for lønnede medarbejdergrupper som for frivillige. 

 

 

Hvorfor supervision?

 

Det er krævende at arbejde med mennesker. Der stilles høje krav om professionalisme, og arbejdet udspiller sig ofte i et foranderligt miljø. Dermed opstår behovet for at sikre, at arbejdet hele tiden udføres med den rigtige faglighed og møder de opstillede krav.

 

Supervision har i sidste ende til formål at sikre, at borgerne i samfundet får den bedst mulig service, betjening og assistance. Men supervision finder selvfølgelig også sted for supervisandens skyld. For denne har en naturlig interesse i, at arbejdet indenfor hans/hendes fagområde bliver udført så godt som muligt.

 

Supervision handler helt fundamentalt om PROFESSIONSUDVIKLING og KVALITETSSIKRING. Der er tale om et udforskende, empatisk, afgrænset, tillidsfuldt og nærværende samarbejde, der skal hjælpe supervisanden til at bevare og udbygge sin faglighed og løse arbejdsopgaverne bedst muligt. Tilsvarende kan supervisionen give inspiration til håndtering af udfordringer og dilemmaer i arbejdet. Der udarbejdes altid en kontrakt, så alle parter kender rammerne for det pågældende supervisionsforløb.

 

Kontakt Center for Beredskabspsykologi og hør om mulighederne for en supervisionsaftale omkring netop dit arbejde. Supervisionen kan være både individuel og i gruppe.