Pakke med 6 webinarer
Trivsel i krisetider - og bagefter

Hvert webinar varer en time og kan placeres i løbet af arbejdsdagen eller efter arbejdstid - hvad der nu passer bedst for jer. 


Webinarerne er live, så I kan chatte og tale med os undervejs.

Der hører et sæt materialer til hvert webinar.

Hele pakken koster 48.000 kr. (ekskl. moms).

Kontakt os, så vi kan aftale datoer og tidspunkter - ring på 6133 7184 eller klik her

De 6 webinarer

Det truede menneske – generelt om krisens psykologi

Mennesket er et væsen med overlevelse for øje. Derfor er en stor del af vores reaktioner bundet op på netop overlevelse, og sådan forholder det sig også, når vi befinder os i kriser. På dette webinar ser vi på den generelle psykologi bag kriser, og hvad der er på spil hos os mennesker, når vi befinder os i uvante og truende situationer.

 

Isolation – mennesket som flokdyr og intelligent væsen

I det forgangne år - og lidt til - har Coronakrisen været en større eller mindre del af vores hverdag. I den forbindelse er isolation et ord og begreb, der dukker op igen og igen, og for mange af os har det en ubehagelig klang af ensomhed og tvang. Men hvad er isolation egentlig, og hvordan håndterer man følelser og tanker, når man mærker ensomheden trænge sig på? Og har vi egentlig taget skade af at holde så mange møder på Zoom?

 

Tankernes betydning – om mental mistrivsel

Hjernen er et organ som alle andre i den menneskelige krop, men det skiller sig voldsomt ud på et område: Hjernen producerer tanker. Vores individuelle håndtering af tankerne har overordentlig stor betydning for den psykiske trivsel, og fejlagtigt håndtering udmønter sig derfor ofte i psykisk mistrivsel. På det tredje webinar lærer du alt om, hvordan fejlagtig tankehåndtering og psykisk mistrivsel hænger sammen.

 

Få styr på tankerne – gør tankerne til din medspiller

Sidste gang beskæftigede vi os med ufrugtbar håndtering af tanker. Denne gang går vi helt anderledes til værks og skal se på teknikker til langt mere hensigtsmæssig håndtering af vores tanker, så den psykiske trivsel højnes – også når vi befinder os i kriser og svære situationer. På den måde får vi vendt tankerne fra modspillere til medspillere.

 

Sov godt – søvnens betydning for vores trivsel

I disse år bliver det mere og mere klart, hvor stor betydning søvn har for mennesker. Mange mener, de kan klare sig med forholdsvis lidt søvn, men der er store gevinster at hente i de timer, hvor vi sover. På webinaret fortæller vi alt det, du behøver at vide om søvn, så du sover godt uden at føle, at du går glip af noget vigtigt.

 

Træning – både den fysiske og den mentale

Kender du det, at man er topmotiveret for træning og sund kost – men kun i korte perioder? Så kender du sikkert også det, at motivationen falder, og at du ikke rigtig kan tage dig sammen til at træne og spise den sunde mad. Vi ser på, hvad motivation er for en størrelse, og hvordan du bedst hjælper dig selv til en sund krop. Derudover skal vi se på den mentale træning – et ofte overset emne.